Menu
Your Cart

Returnare produse

Daca un produs nu te multumeste 100%, poti returna produsul in termen de 14 zile de la data primirii prin curier.. Primul pas este sa completezi formularul de pe site

De asemenea ne poti contacta direct, folosind datele acestuia de pe documentele cu care a venit comanda (telefon, email,adresa). In cel mai scurt timp, va vom contacta telefonic sau prin email pentru solutionarea returului.

Ce trebuie sa stiti despre retur:


- Produsul returnat nu trebuie sa aiba urme de uzura, folosire, zgarieturi, lovituri, ciobituri.

- Cand trimiteti produsul trebuie sa il ambalati impreuna cu toate accesoriile, de preferat in ambajalul original, iar cutia acestuia sa o puneti intr-o punga pentru a fi protejat la transport.

- Trebuie sa trimiteti produsul prin curier (nu prin posta) catre noi, la adresa indicata de noi, platind dvs taxa de transport, fara ramburs.

- Trebuie sa indicati indicati in scris un cont bancar in lei, unde va poate returna contravaloarea prodsului.

- Va vom returna contravaloare comenzii in termen de 14 zile, conform legii.

- Dupa primirea produsului returnat, va vom returna contravaloarea acestuia in contul bancar indicat de dvs, in termen de 14 zile


Acest formularul de pe site de aici  trebuie sa fie completat în întregime. 

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent si sa nu prezinte semne de folosire sau uzura. Vă rugăm sa folosiţi o cutie/punga de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.